Who is..?

Mijn naam is Mira Wingelaar. Door mijn succesvolle carrière, die ik inmiddels alweer 14 jaar vervul, in de managementondersteuning bij diverse ondernemingen in verschillende brancheorganisaties, heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. In deze gevarieerde functies, die ik heb vervuld, ben ik verantwoordelijk geweest voor de organisatie van vele (internationale) zakelijke events en beurzen. Hierdoor is gebleken dat mijn passie, naast mijn huidige expertise als directiesecretaresse, ook nog in andere richting ligt.

Ik ben de praktijkgerichte opleiding voor Weddingplanner bij het BWPN gaan volgen. Als beroepsorganisatie maken zij zich sterk voor de belangen van weddingplanners en opdrachtgevers. Alle aangesloten weddingplanners bij de BWPN gaan uit van een basiskwaliteit. Die kwaliteit is getoetst aan de hand van de opleiding tot weddingplanner, de trainingen die de weddingplanners jaarlijks volgen om bij te blijven op het vakgebied en de opgebouwde ervaring als weddingplanner.

Naast weddingplanner, werk ik daarnaast nog steeds parttime in de managementondersteuning. Zo ben ik uitermate flexibel en kan ik naast mijn reguliere werk tijd steken in mijn passie: anderen helpen en laten stralen op hun huwelijksdag! Wat is er immers nou leuker dan het mogen organiseren van een ultieme bruiloft?

Qua persoonlijkheid ben ik zeer gedreven, persoonlijk betrokken en perfectionist en laten dat nou net essentiële eigenschappen zijn voor een goede weddingplanner!