What do we do

De organisatie van een huwelijksdag is tijdrovend. Waar moet je beginnen? Dat is de reden dat veel bruidsparen ervoor kiezen om een weddingplanner in te schakelen. Immers is het de bedoeling dat het aankomend bruidspaar niet alleen zonder zorgen en stress kan genieten van de huwelijksdag zelf, ook van de voorbereidingen op deze grote dag.  Daarnaast is het belangrijk dat in de maanden voorafgaand aan de huwelijksdag aandacht is voor de cruciale zaken en oog voor detail, waardoor er niets wordt vergeten. De voorbereidingen van een bruiloft nemen al snel zo'n 250 tot 300 uur in beslag!

Zijn er bijzondere wensen, themavoorkeuren of wellicht andere leuke ideeen, die aan de bruiloft gekoppeld dienen te worden? Ook dan zijn jullie bij 2BXclusive aan het juiste adres. In nauw overleg zal er een passend voorstel worden uitgewerkt. Uiteraard is 2BXclusive continue op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. De doortastende creativiteit van 2BXclusive garandeert een tot in de details perfect en exclusief georganiseerde dag.

2BXclusive heeft een uitstekend netwerk van kwalitatief hoogwaardige leveranciers en trouwlocaties waarmee gunstige prijsafspraken zijn gemaakt. Hierdoor is zij is staat om een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding te bieden! Aangezien een bruiloft aanzienlijke kosten met zich meebrengt zijn de discounts die 2BXclusive borgt met haar leveranciers een prettige bijkomstigheid.

De voordelen van een wedding planner op een rijtje:
•  Een exclusieve, tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag vol verrassingen.
•  Maximaal profijt van gemaakte afspraken met leveranciers.
•  Creatieve en unieke invulling van persoonlijke wensen en voorkeuren.
•  Alle voorbereidingen tot en gedurende de huwelijksdag.

Werkgebied:
2BXclusive is gevestigd in Utrecht en is met name actief in de regio ’t Gooi en Utrecht. Dankzij de centrale ligging, heeft 2BXclusive een goede geografische bereikbaarheid. Uiteraard werkt 2BXclusive ook buiten haar eigen regio en kan zij tevens worden ingezet voor exclusieve bruiloften in het buitenland.

Persoonlijk gesprek
Een kennismakingsgesprek met 2BXclusive wordt het liefst bij het bruidspaar thuis gehouden. Dit is om een goed beeld en gevoel van de wensen en ideeën te verkrijgen. Gezien het feit dat 2BXclusive tevens een adviserende rol vervult is het van essentieel belang dat er een persoonlijke klik aanwezig is. Immers zal 2BXclusive een aantal maanden intensief contact met het aankomende bruidspaar onderhouden.

2BXclusive inventariseert de wensen, ideeën en verwachtingen. Tevens wordt er nadere uitleg gegeven over de
werkwijze van 2BXclusive. Indien gewenst ontvangt het bruidspaar een conceptueel voorstel, waarin de besproken wensen, ideeën en mogelijkheden zijn uitgewerkt.

De voorbereiding
Direct na akkoord op de offerte gaat 2BXclusive voor het bruidspaar aan de slag. Volledig in lijn met de wensen van het bruidspaar wordt gezocht naar de beste leveranciers om de huwelijksdag zo perfect en uniek mogelijk te laten verlopen. Budgetbewaking is een essentieel onderdeel van de weddingplanner. Gedurende de voorbereidingen van de trouwdag worden jullie voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen, suggesties en het budgettaire verloop en worden alle beslissingen in overleg genomen.

De 'speciale' dag
2BXclusive begeleidt en coördineert de dag aan de hand van een gedetailleerd draaiboek. Tijdens de bruiloft is Mira Wingelaar (eigenaar van 2BXclusive) de wedding planner en/of ceremoniemeester. Zij zal zorgdragen dat het bruidspaar en de gasten een bijzondere dag beleven en dat alles conform planning en afspraak verloopt. De weddingplanner vormt het aanspreekpunt voor de gasten en de verschillende leveranciers. Kortom borgt 2BXclusive dat het bruidspaar volledig en zorgeloos kan genieten van de trouwdag, de gasten en bovenal van elkaar!