Partners

 

 

Finley Het Witte Huis is een rietgedekte designvilla met buitenterras aan het water. De perfecte locatie voor uw event, meeting, huwelijk of presentatie.

 

 

 

 

 

 

Paul en Menno Ridderhof laten met hun foto's belevenissen als event- en allround fotografen zien.

 

 

 

Mijn passie? Mensen blij maken, ze verrassen.. En dat doe ik met bloemen. Met mijn eenvrouwsbedrijf Stijlvol Groen lever ik maatwerk in bloemwerk. Ik maak bloemcreaties in opdracht. Enthousiasme, creativiteit en betrokkenheid kenmerken mij.

 

 

Het Belgische modebedrijf Linea Raffaelli is een belangrijke internationale referentie in de bruids- en feestmode. De nieuwe trend kort & lang is onmiskenbaar vertegenwoordigd in de 2012 collectie. Korte jurken in de inox en Taft zijn helemaal terug met mooie tule of organza details, voor de mode bewuste Bruid.

 

 

 

Een spontane en creatieve bruidsreportage die onopvallend en ongedwongen wordt uitgevoerd door Creatieve Fotomissies. Een beeldverslag van unieke fotomomenten die de herinnering aan je bruiloft levend houdt en het mogelijk maakt om die steeds weer opnieuw te beleven.

 

 

Een trouwceremonie op maat! Dat kan! Kies je eigen trouwambtenaar!

 

 

 

Onze fotografie kenmerkt zich door ontspannen, spontane en ‘echte’ foto’s.

 

 

Bij bloembinderij Jan Bruntink vindt u een groot aanbod bloemen, planten, kadoartikelen en woonaccessoires.

 

 

Unielle Couture is gespecialiseerd in maatwerk bruidsjurken en jurken voor speciale gelegenheden. Het is de enige winkel in Nederland die gebruikt maakt van een 3D bodyscan om je maten tot op de millimeter nauwkeurig te meten.

 

 


Stap in de wereld van SpaSereen en u stapt in een wereld aan het water. Aan de Maarsseveense Plassen, heeft u alle rust en ruimte om wellness op uw manier te beleven.

 

 

 

 

Samen met u kijkt Sarah Dikker uit naar uw feestdag. Een bruiloft, een feest of party: Sarah leeft zich helemaal in én uit. Ze vertaalt uw persoonlijke wensen naar onvergetelijke geur, kleur en fleur in bruidsboeketten en feestelijke bloemversieringen.

 

 

 

 

 

Notariaat Wijdemeren is een jong maar buitengewoon ervaren bedrijf. Zij vinden het niet alleen belangrijk dat hun gedegen kennis van zaken altijd tot uw beschikking staat, ook kwaliteit, het verlenen van uitgebreide service en het opbouwen en onderhouden van een goede band met hun cliënten hebben zij hoog in het vaandel.