References

https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/3520/2bxclusive/ervaringen

Referentie: Dominique & Jorn Klarenbeek  / 23 juni 2017

Locatie: Kasteel de Schaffelaar, Barneveld

Mira is echt een topper! Hoewel ik zelf een regeltante ben wist zij precies de dingen aan te vullen waar ik nooit aan zou denken. Het is zo fijn om op zo'n mooie dag een echte professional naast je te hebben staan! Zodat je "echt" alles los kunt laten en genieten van je eigen mooie dag! Ze is accuraat, representatief en durft van zich af te bijten zodat alles tot in de puntjes wordt geregeld! Kortom onmisbaar!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Referentie: Leen & Dominique Baeten / 25 juni 2016

Locatie: Boerderij, Harmelen

Mira Wingelaar heeft ons als party-planner fantastisch geholpen om ons tuinfeest te organiseren op 25 juni 2016. Met bijna meer dan 70 dag-gasten, een surprise-bruiloft in de vroege middag, en bijna 200 gasten voor de receptie en het diner was dit zeker geen kleine klus. Te meer dat we pas eind februari met de voorbereidingen begonnen zijn. Laten we voorop stellen dat we een onvergetelijk feest hebben gehad. Alles is volgens plan verlopen en wij hebben als gastvrouw en gastheer niets gemerkt van wat misschien niet volledig volgens plan ging. Als voorbeeld: Mira hoorde om 12u30 dat de bus die ons om 14u met de dag-gasten naar de trouwlocatie moest brengen stuk was. Zij heeft een (weliswaar iets kleinere) bus als vervanging geregeld. Wij hebben daar op het moment zelf helemaal niets van gemerkt en het was ‘krap’ maar heel gezellig op de bus. Ook de verschillende activiteiten tijdens de dag (aperitief, high tea, trouwerij, toast, fotosessie, receptie, …) liepen strak volgens de tijdsplanning maar dit op een heel natuurlijke en spontane manier. Daardoor had de dag een goed ‘ritme’ met een feestelijke en ontspannen sfeer, ook en vooral voor ons als gastheer en gastvrouw.

Daarmee benoemen we onmiddellijk het grootste voordeel van het inhuren van een party-planner als Mira: de dag zelf kan je met heel gerust gemoed alles uit handen geven en volop genieten, Mira zorgt er met discrete maar vastberaden en stijlvolle hand voor dat alles goed verloopt. Echt het werk van een professional! Natuurlijk heeft Mira ons ook enorm geholpen met alle voorbereidingen. Onder andere bij het uitzoeken van de fotograaf, de bloemist, en bovenal de uitstekende cateraar (Puur uit Utrecht) die niet enkel heel goede catering verzorgt maar bovendien super-vriendelijk en professioneel personeel meebrengt. Dit alles werd door ons en de gasten als een absolute pluspunt werd ervaren. Ook het regelen van contracten, de vergunningen bij de gemeente, de stroomvoorziening en de aankleding/decoratie… werd door Mira gecoördineerd. De voorbereiding was dan ook een productieve wisselwerking tussen een professional, die de invulling beter kent dan wie ook, en wijzelf, die genoeg ruimte kregen en namen om aan te geven dat we wel en niet wilden voor ons feest. Tenslotte willen we opmerken dat de twee dagen voor het feest vrij hectisch zijn: opbouw tenten, leveren van al het materiaal (tafels, stoelen, …), installatie van de cateraar, ... Op dat moment is het essentieel dat alles goed getimed is en op elkaar afgestemd is. En waar nodig ook wordt gecorrigeerd. Ook hier heeft Mira een belangrijke rol in gespeeld, zonder schroom om ook zelf de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.

Om een lang verhaal kort te maken: onze ervaring is dat bij een iets groter feest een party-planner als Mira een absolute aanrader is. Zowel om het wat ‘professioneler’ voor te bereiden, maar vooral ook om op de dag zelf als gastheer en gastvrouw zorgeloos te kunnen genieten.

Leen en Dominique

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Referentie: Leonie & Martijn Knuiman / 10 juni 2016

Locatie Paviljoen Puur,  Diemen

Ongeveer 1,5 jaar voor onze dag, hebben wij besloten om Mira van 2BXclusive in te huren als ceremoniemeester. We zijn extreem tevreden met onze keus, een betere ceremoniemeester hadden wij ons niet kunnen wensen.

Tijdens de kennismaking bracht ze goed in beeld wat wij als bruidspaar belangrijk vonden. Hierdoor heeft ze ons goed kunnen helpen met de voorbereidingen en heeft ze ervoor gezorgd dat alles verliep zoals wij als bruidspaar voor ogen hadden. Tijdens de voorbereidingen heeft ze ons veel tips en ideeën gegeven, zij dacht aan dingen waar wij nog niet eens bij stil hadden gestaan. Daarnaast hield ze goed in de gaten wat er nog gedaan moest worden en hield hier een planning voor bij. Tijdens de dag heeft ze ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep en wij als bruidspaar een zorgeloze en relaxte dag hadden, iets wat heel belangrijk is op zo’n dag. We hebben ons geen moment ergens druk over hoeven te maken, want Mira had alles in de hand.

Een absolute aanrader om Mira in te huren als weddingplanner/ceremoniemeester, ze zorgt ervoor dat jullie een onvergetelijke dag krijgen.

Leonie  & Martijn

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Referentie: Ilse & Peter Kwint / 27 augustus 2015

Locatie De Kleine Melm, Soest

Mira was voor ons de perfecte weddingplanner omdat zij door haar kennis, enthousiasme en oog voor detail ons de dag heeft bezorgt zoals we 'm zelf niet hadden kunnen bedenken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Referentie: ThePerfectWedding.nl

Valeska & Bill Branch / 2 augustus 2015

Locatie De Hooge Vuursche, Baarn

Informatievoorziening: 5 sterren
Communicatie & afspraken: 4 sterren
Medewerkers: 5 sterren
Flexibiliteit: 5 sterren
Begreep onze wensen: 5 sterren
Prijs & kwaliteit: 4 sterren

Het was heel fijn dat Mira er voor ons was! Dit kwam helemaal tot uiting toen Mira voor de bruiloft met ons meeging naar de lokatie om alles te bespreken. Ze had veel vragen en nam ook veel werk uit onze handen. Ze zorgde op de dag zelf dat alles goed geregeld was en het draaiboek goed verliep. Daarnaast is ze heel enthousiast, flexibel en een enorm lieve meid! Ze is niet alleen professioneel maar ook enorm betrokken, waardoor het heel persoonlijk en vertrouwd aanvoelt. Ik raad haar zeker aan iedereen aan!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Referentie: FeelGoodTentEvent

Verzonden: zaterdag 21 juni 2014 16:56
Aan: Inez Kroon Feel Good Tentevent;

Onderwerp: Super bedankt

'Hoi Inez, Hanneke, en de weddingplanner van jullie locatie (ik ben haar naam vergeten)

We willen jullie onwijs bedanken voor de fantastische dag donderdag.
Wat hebben we genoten!
De bediening was super goed, het eten heerlijk (al hebben we er niet veel van op:)) buiten zag het er fantastisch uit en de vuurtjes waren voor iedereen buiten super lekker. Heel veel gasten waren onder de indruk van jullie locatie.

Van onze ceremoniemeester begrepen we dat het super lekker ging in de samenwerking met jullie weddingplanner en alle andere die mee werkte. Kortom: jullie hebben onze bruiloft alles gegeven wat hij nodig had om onvergetelijk te maken. Wat een feest!
We wensen jullie voor nu een heel goed wknd en voor dit seizoen nog een hoop goede feesten en partijen toe. We zullen jullie aanprijzen waar dat kan!!

Lieve groeten van Zeger en Nora.'

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Referentie: Martin & Marielle Moerenhout

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lieve Mira,

Eigenlijk blijkt uit de aanhef van deze mail al direct hoe wij het contact met jou hebben beleefd. Geen "beste" of "geachte" maar heel bewust "lieve" dus!

We hebben elkaar leren kennen in augustus van 2012 toen we begrepen dat via jouw mogelijk op een eiland in de Loosdrechtse Plassen kon worden getrouwd. Meteen viel ons jouw enthousiasme en tomeloze energie op: je bent een waterval van woorden en ideeën. En dat deed je, heel knap overigens, zonder te overheersen en tegelijkertijd heel goed te luisteren naar de ideeën van ons.

Uiteindelijk hebben we om een aantal redenen er uiteindelijk voor gekozen om het idee van het eiland te laten varen. Maar wat en hoe dan wel?
Voordat we het wisten was jij er al met een aantal opties en mogelijkheden. En dan niet de eerste de beste!
Je hebt heel goed geluisterd en kwam met de voor ons perfecte locatie.

Jouw contacten met de betreffende locatie hebben er voor gezorgd, dat wij al onze wensen hebben kunnen laten uitkomen. Je dacht vreselijk goed mee, gaf veel adviezen en tips en zorgde er dan dus ook nog voor dat de locatie aan alles meewerkte. Wij hebben nauwelijks zelf contact met de eigenaar van de locatie gehad: jij regelde alles.
Daarbij verbaasde je ons telkens met je doortastende optreden en oog voor details.
Wij zijn best "Pietjes precies" en zelf ook vanwege onze beroepen planners en regelaartjes maar bijna elke keer als wij ook maar iets aan je vroegen was het antwoord: "al geregeld!"
Daarbij bleef je wel kritisch: deed bijvoorbeeld de locatie een voorstel voor een van onze wensen en was de prijs niet naar je zin, dan ging je daar zelf al mee aan de slag (afdingen) nog voordat wij daarvan wisten.
Op die wijze heb je ons ook gewoon geld bespaart!

Naast de locatie onderhield je de contacten met de band en bracht je ons in contact met de beste trouwambtenaar van Nederland (echt waar). Door jouw tussenkomst verliep alles vreselijk soepel en was alles snel geregeld.

Je bent een perfectioniste in hart en nieren maar dan gelukkig niet van de irritante soort.
Gedurende de hele aanloop naar de uiteindelijke grote dag heb je niets aan het toeval overgelaten en alles tot in de puntjes geregeld. En dat alles met een drive waar iedereen een voorbeeld aan kan nemen.
Een leuk voorbeeld was een telefoontje van jou toen wij op wintersport waren en jij met een vriendin aan het winkelen in Utrecht: "Zeg ik loop hier in de stad en ik kom een accessoire in precies jullie kleur tegen. Vindt je het goed als ik die koop."
Geweldig toch!?

En dan de dag zelf.
We vallen in herhaling maar alles, van begin tot eind, was perfect geregeld. Er is werkelijk niets te verzinnen waarvan wij op die dag (of achteraf) dachten dat het anders had gemoeten. En wat een geweldige gastvrouw ben je. Je hebt oog voor iedereen en met een stralende glimlach zorg je er in alle rust voor dat iedereen het naar de zin heeft.

Lieve Mira, jij hebt er heel uitdrukkelijk voor gezorgd dat wij een fantastische trouwdag hebben gehad en dat de aanloop naar die dag heel soepel is verlopen. Geen momenten van stress: jij was die momenten altijd een stap voor en dat is een kwaliteit die je niet op een cursus leert: die gedrevenheid zit gewoon in je.

Daarnaast ben je ook een vreselijk gezellig mens en het feit, dat we nog steeds met elkaar afspreken voor een lekker borreltje onderstreept dat.

Wij kunnen niet verzinnen in welk beroep jij beter tot je recht zou komen: je bent een top-weddingplanner en we kunnen je elk bruidspaar voor meer dan 100% aanraden!

Hartelijke groet,

Marielle & Martin
Bruidspaar 25 mei 2013

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bron: Facebook Mira Wingelaar

' Wat een fantastisch huwelijk was het afgelopen zaterdag in die prachttent in het bos. Het was weer tot in de puntjes verzorgd door weddingplanner Mira Wingelaar. Heerlijk zo'n rustige organiseerder die vanaf de zijlijn alles goed in de gaten houdt. Een genot om mee te werken!'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guusta Veldman / BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand)
YesIDo2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Weddingplanner Referentie LinkedIn: Martin Moerenhout / Marielle Moerenhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'Mira is een vakvrouw: een voortreffelijke aanpakker, zeer doortastend, creatief en doelgericht. Daarbij verliest zij nooit de wensen en ideeën van haar cliënten uit het oog. Praat makkelijk, luistert goed en doet wat ze heeft beloofd!'

Martin Moerenhout en Marielle Kasteleijn
Bruiloft gepland op: zaterdag 25 mei 2013

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Referentie: Ellen en Steven Boerhoop

'Op 1 juni 2012 zijn wij getrouwd bij Finley Het Witte huis waar wij echt een droom bruiloft hebben gehad. Mira, van 2BXclusive, heeft dit voor ons mogelijk gemaakt! Zij is onze weddingplanner geweest vanaf de eerste dag tot en met de nazorg na onze huwelijksdag.

Na onze verloving zijn wij in contact gekomen met Mira en vanaf het eerste moment klikte het direct. Na onze eerste ontmoeting is zij aan de slag gegaan met onze wensen en ideeën over onze grote dag. Dit was niet geheel makkelijk, omdat wij eigenlijk zelf nog geen concrete ideeën hadden. Na een goed interview heeft zij enkele moodboards gemaakt en daarna waren we er vrij snel uit qua sfeer en impressie.

Mira heeft een selectie gemaakt van enkele locaties en leveranciers en deze hebben wij samen met haar bezocht. Al vrij snel zat daar onze droom locatie al tussen. Finley Het Witte huis viel bij ons direct in de smaak. Naast de locatie heeft zij ons in contact gebracht met Guusta Veldman. Zij is een zelfstandig trouwambtenaar die beëdigd is door de rechtbank om in meerdere gemeenten te mogen trouwen, wat een fantastische aanwinst was voor onze dag. Verder heeft zij de fotograaf Corrine Ponsen van Creatieve Fotomissies aan ons voorgedragen en José Story van Stijlvol Groen, geweldige mensen die hebben bijgedragen aan onze mooie droomdag.

Bij iedere ontmoeting zijn wij door alle openstaande acties doorgelopen incl. budgetbewaking, wat ook zeer belangrijk is.

Mira heeft zowel tijdens de voorbereiding als de dag zelf zich fantastisch ingezet. Persoonlijke betrokkenheid staat bij haar zeer hoog in het vaandel. Op de dag zelf heeft ze alles zeer goed gecoördineerd en alles uit onze handen genomen. Zelf bij een annulering van de DJ op de ochtend zelf is zij zeer adequaat en accuraat te werk gegaan en heeft zijn dit perfect afgehandeld en heeft zij in samenwerking met andere partijen een subliem alternatief geregeld en ons hiervan ontlast.

Ook de reacties die wij achteraf van onze gasten hebben gekregen waren zeer positief. De gasten hebben de dag als zeer bijzonder ervaren, alles liep vlekkeloos en hing er een lekkere sfeer.

Kortom; Mira is een uitstekende weddingplanner voor ons geweest.
Ze bezit alle kwaliteiten hiervoor, ze werkt zeer nauwkeurig, heeft veel gevoel voor styling, is open en gastvrij. Ze heeft (meer dan) gedaan wat er van haar werd gevraagd en mede dankzij haar hebben wij dus echt een fantastische droom bruiloft gehad.

Heel erg bedankt.'
 

Ellen & Steven Boerhoop
Bruidspaar 1 juni 2012

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Ik heb Mira leren kennen als een enthousiast, professioneel en enorm prettig persoon om mee samen te werken. Op de meest uiteenlopende en onverwachte momenten aanwezig en behulpzaam als het moet. Niet alleen was de trouwdag waar ik met Mira aan werkte tot in de kleinste details en puntjes perfect georganiseerd door haar, maar ook was Mira in voor een lolletje en een praatje, zonder de belangrijke punten uit het oog te verliezen.

Overal aanwezig maar absoluut geen overkill. Ik zou heel graag weer samen met haar willen werken bij een volgende bruiloft. En zelf zag Mira er ook tot in de puntjes verzorgt uit!'

Corrine Ponsen / Fotograaf
Creatieve Fotomissie

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Mira heeft alle kwaliteiten van een uitstekend weddingplanner : ze is precies, heeft gevoel voor styling, is gastvrij en hartelijk. Ze doet wat ze moet doen zonder op te vallen.  Iedereen was erg over haar te spreken!

Ik hoop in de toekomst nog vaak met je samen te werken.'

Guusta Veldman
YesIDo2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Mira heeft gedurende haar opleiding bij de BWPN een aantal keren als assistent bijgestaan en zo is zij ook bij mij terecht gekomen. In september 2011 had ik een bruiloft waarbij we drie locaties hadden. Thuis bij het bruidspaar, trouwlocatie incl. cateraar en de feestlocatie.
Zelfs voor een ervaren Weddingplanner als ik zelf, is het dan heel fijn als je een assistent hebt waarvan je op aan kunt en dat is gelukt.

Mira heeft op de thuislocatie alle daggasten opgevangen en hen naar de bus begeleid en ervoor gezorgd dat iedereen aanwezig was en een plekje had. Op de trouwlocatie kon ik zo alles in orde maken voor de ceremonie en hadden wij ondertussen contact over het verloop van de rit. Tijdens de ceremonie heeft Mira de cateraar opgevangen, zodat hij wist wat de wensen waren. Na de ceremonie - tijdens de toost - zijn wij samen gaan opruimen en hebben de auto's volgestopt met decoratie die mee kon naar de feestlocatie. Mira is toen gelijk naar de feestlocatie gereden en heeft daar het eea nog neergezet. Ik kon zo bij het bruidspaar blijven, wat een grote toegevoegde waarde voor hen is.
De laatste hand werd gelegd aan de decoratie en we waren klaar voor het bruidspaar. Wij hebben zelfs nog even de tijd genomen een mooie foto te nemen van ons aan het strand (welverdiend) om onze samenwerking vast te leggen.

Mira, het bruidspaar en ik willen je enorm bedanken voor de inzet. Je was zeer professioneel (naar mij en de gasten toe) en ik heb fijn met je samengewerkt. Ik wens je heel veel succes toe met je eigen bureau en wij komen elkaar zeker nog tegen!'

Sabine Schravemade
Beleveniz Wedding & Partyplanner